Automate your Marketing
with Womplify




 
AyangLina's Page

By: ayang lina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Jul-2008 03:32 Email | Share | | Bookmark
Dadi and her first Time Durian Experience











Ni dadi bila pertama kali diperkenalkan dengan DURIAN... ingat macam abang dia takut ngan durian bila first time pegang duria sebab terkena duri durian tu... tapi rupanya dia pegang kulit durian macam pegang kulit oren......


Friday, 23-May-2008 22:51 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Iman Aqeel b. Muhd Rashidi

Assalamualaikum... kat sini Lina nak share gambar untuk tatapan semua... baby ni namanyer Muhammad Iman Aqeel... umur baru nak masuk 3 bulan rasanya.... sesaja nak tangkap gambar newborn....









































Monday, 19-May-2008 17:56 Email | Share | | Bookmark
I've been Tag....

Lina telah di tag oleh http://qamar81.fotopages.com, http://qasihku.fotopages.com dan http://fauzana78.fotopages.com

Quote:
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog




7 Facts About Lina
1. Suka sangat window shopping tapi susah sikit nak membeli
2. Suka tangkap gambar anak-anak... terutama audadi
3. Suka pergi bercuti... dekat pun tak kisah asalkan dapat melarikan diri dari tugas seharian
4. suka sangat beli baju anak-anak.... sampai kengkadang baju sendiri pun lupa nak beli
5. Suka jadi cikgu.... don't have any reason why....
6. Suka sangat makan coklat especially Swiss Choc....
7. Last but not least.... amat-amat malas dengan kerja-kerja rumah yang melibatkan pakaian... dari membasuh, menggosok, melipat, menyidai.. dan seangkatan dengannya....

Lina dah di tag... lets share it with..... Mari kita Lihat siapa yang kena...

1. http://mrshenri.fotopages.com
2. http://kamalina3773.fotopages.com
3. http://ezza-79.fotopages.com
4. http://fliffy.fotopages.com
5. http://mazlia.fotopages.com
6. http://ejardkethot.fotopages.com
7. http://dianayuss.fotopages.com


Tuesday, 6-May-2008 23:58 Email | Share | | Bookmark
Dah Lama Tak Update

Sebenarnye ader ajer kat umah tapi belum berkesempatan nak update fp sendiri..... bz ngan sekolah... bz ngan Party Lovescrap.... Bz update fp http://jaanlina.fotopages.com.... n today ader la masa nak update fp sendiri..... ni ada sikit LO yang lina buat masuk challenge dalam lovescrap......


ini banner challenge yang menang... thanks fliffy http://fliffy.fotopages.com




ni LO yang ada ol challenge tapi tak sempat nak antar line internet down plak lepas tu 3 hari ak leh nak ol






my winning LO's ... thanx Diva....













Tuesday, 8-Apr-2008 00:12 Email | Share | | Bookmark

AyangLina will be Away for 2 weeks.... from 10.04.08 until 24.04.08.....

Gi Langkawi da kursus....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net